Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Produse Solare
  4. /
  5. Frezyderm Sun Screen On...

Frezyderm Sun Screen On The Move spf 50+ 75 ml spray

Textură ușoară și invizibilă pe piele fără a lăsa urme albe. Tehnologia On the Move pentru o aplicare rapidă Oferă îngrijire anti-îmbătrânirea pielii, efect matifiant. Spray invizibil pentru protecție foarte ridicată UVA. Textură ușoară și invizibilă pe piele fără a lăsa urme albe. Tehnologia On the Move pentru o aplicare rapidă Oferă îngrijire anti-îmbătrânirea pielii, efect matifiant. Hidratează, protejează bariera cutanată Protecție UVA-UVB-VIS-IR Ideal pentru piele intolerantă, sensibilă. Mod de utilizare: Se aplică pe față, zone sensibile (urechi, gât), peste make-up, păr.

Acest produs Frezyderm Sun Screen On The Move spf 50+ 75 ml spray din categoria Produse Solare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

68.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Dear Klairs Freshly Juiced Vitamin E Masca-crema de fata, 15 ml
Sampon solid cu mango si cocos, 60g, Organic Shop
Floral Aise, 20 capsule, Biessen Pharma
Spuma demachianta pentru ten gras si acneic, 100ml, Sabio
Sirop Muguri de brad, 200 ml, Dacia Plant
SANTADERM CREMA CU VITAMINELE A+E+C 50ML
Vopsea de par demipermanenta 5/07 Extra Coverage, 60ml, Londa Professional
Set fiole cu acid hialuronic Hyaluron, 3x3ml, Dr.Grandel
Tribulus Terrestris Extract, 60 capsule, Niavis
chevron-right-circle