Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Biosept A13 cu Miere...

Biosept A13 cu Miere si Propolis Sirop, 100ml

Ingrediente: Miere de albine min. 77%, extracte de: echinacea (Echinaceea herbă), șovârv (Origani herba), cimbrișor (Serpylli herba), lichen de piatră (Lichen Islandicus), rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma), scorțișoara (Cinnamomi cortex), frunze de măslin (Olivae folium), cuișoare (Caryophyllorum flos), extract total 5:1 de Andrographis paniculată – min. 20%, în proporție variabilă; tinctură de propolis 1,2%; antioxidant: vitamina C 1%; uleiuri esențiale de: lămâie (Citri aetheroleum), geraniu (Pelargoni aetheroleum), scorțișoara (Cinnamomi aetheroleum), Ravensară aromatic aetheroleum; conservant: benzoat de sodiu. Efect: Antibiotic, antiviral, antifebril, antiinflamator, imunostimulent, expectorant Recomandări: Stări febrile, răceală, gripă, amigdalită, faringită, bronşită, herpes, parazitoze intestinale, cistite. Contraindicații : Nu se recomandă în caz de diabet, hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului. Sarcină și alăptare: Se poate consuma de către femeile însărcinate și mamele care alăptează. Efecte secundare și interacțiuni: La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare sau interacțiuni medicamentoase. Mod de administrare: Copii 1-4 ani: 1-3 lingurițe pe zi, cu 30 de minute înainte de masă. Copii 5-12 ani: 4-5 lingurițe pe zi, cu 30 de minute înainte de masă. Copii peste 12 ani și adulți: 3 linguri pe zi, cu 30 de minute înainte de masă. Durata unei cure obișnuite este de 7-14 zile. Dozele recomandate asigură necesarul zilnic de vitamina C. Prezentare: 100 ml

Acest produs Biosept A13 cu Miere si Propolis Sirop, 100ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

33.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de ochi Hyaluron Active, 15ml, Nuance
Extract concentrat din mladite de merisor, 15ml, PlantExtrakt
Dizolvant pentru lac de unghii, 50 ml, Farmec
Apivita Balsam de noapte Beessential, 15ml
TIS Dermotis pasta mentolata, 50 ml
Spray pentru volum cu nalba, 100ml, Rausch
Loroblis, 16 comprimate
Suzeta din silicon Nature, verde, M2, 6-18 luni, 2 bucati, Nuk
Crema hidratanta de noapte pentru ten sensibil cu vitamina C si coenzima Q10, 60ml, Sabio
chevron-right-circle