Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Listerine Advanced White Mild...

Listerine Advanced White Mild Taste Apa de gura fara alcool, 500 ml

Listerine Advanced White Gust Mai Putin Intens : ESTE DOVEDIT CLINIC FAPTUL CA UTILIZATA DE DOUA ORI PE ZI, APA DE GURA LISTERINE® ADVANCED WHITE GUST MAI PUTIN INTENS ALBESTE DINTII IN DOAR 1 SAPTAMANA. CU O FORMULA UNICA: Uleiurile esentiale puternice indeparteaza pana la 99% din germenii care cauzeaza placa bacteriana. Curata suprafata dintilor; Are o actiune dubla eficienta: indeparteaza petele dificile si previne aparitia altor pete; Tehnologie de albire non-abraziva care nu deterioreaza smaltul dintilor; Cu fluorura pentru remineralizarea si intarirea dintilor.

Acest produs Listerine Advanced White Mild Taste Apa de gura fara alcool, 500 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

40.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Alevia Anghinare 250 mg, 60 comprimate
Fard bio lichid pentru pleoape Maroniu, 6.5g, Charlotte Bio
Servetele umede cu aloe vera Sensitive, 56 bucati, Bella Baby
Pasta de dinti cu periuta Curcumin & Turmeric, 100ml, White Glo
PARODONTAX PASTA DE DINTI HERBAL FRESH 75ML
Gel intim cu extract de nalba, 300ml, Dr. Soleil
Dacia Plant Ingerasul Creste Pofta de Mancare sirop x 200 ml
Apa de Toaleta Terre de Lumiere L'Eau Classique, 50ml, L'Occitane
Aminoacizi cu aroma de capsuni Pro Performance, 450g, GNC
chevron-right-circle