Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Asepta Akileine spray pentru...

Asepta Akileine spray pentru incaltaminte 150 ml

Proprietati Perspiratie severa, tratament specific pentru incaltaminte. Spray aseptizant si dezodorizant cu tripla actiune, anti-fungica, anti-odor si anti-bacteriana Dezodorizeaza si igienizeaza interiorul incaltamintei Tratament specific pentru incaltaminte. Igienizeaza incaltamintea si ofera confort picioarelor cu transpiratie puternica Previne apariţia si dezvoltarea ciupercilor, mucegaiului si dermatofitilor chiar si in cazurile cele mai severe gratie uleiului esential de lavanda si mentol cu efect de împrospătare, aseptizează si evita dezvoltarea micozelor gratie unui brevet pe baza de lipoaminoacizi. Confera o senzatie placuta de curatenie Prelungeşte durata de viata a pantofilor, Protectie indelungata. Actiune instantanee : interiorul incaltamintei este curat si dezodorizat. Fara parabeni Compozitie – Lipoaminoacizi si Triclosan – actiune anti-bacteriana si antifungica cu efect dezodorizant si antiseptic – Ulei esential de lavanda si mentol natural – dezinfecteaza, dezodorizeaza, parfumeaza Utilizare Seara pulverizaţi in interiorul pantofilor si lăsaţi sa actioneze peste noapte. Difuzorul specific permite utilizarea in orice pozitie. Uz extern

Acest produs Asepta Akileine spray pentru incaltaminte 150 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

48.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere dama Armani Exchange AX3088U 8158
Secom Arniflora Arnica Gel 28.35g
Crema de maini regeneranta Linum/Cicatopy, 75ml, Dermedic
Enroush Tampoane Bumbac Organic Normale, 16 bucati
Fares Ulei esential de Eucalipt R19, 10 ml
Formula lichida de fier si vitamine Floradix, 250ml, Salus
Masca coloranta tratament cu Keraguard Illuminating Platinum Natural, 200ml, SensiDo Match
Cereale cu secara crunchies si cacao bio, 250g, Milzu
Crema nutritiva Biology, 40ml, A-derma
chevron-right-circle