Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Bio-Kult S. Boulardii, 30...

Bio-Kult S. Boulardii, 30 capsule

Bio-Kult S.Boulardii este un produs recomandat pentru susținerea sistemului digestiv și imunitar, în timpul călătoriilor. Bio-Kult S.Boulardii este o formulă unică avansată cu acțiune multiplă, concepută atât pentru sistemul imunitar, cât și pentru cel digestiv. Bio-Kult S.Boulardii conține vitamina D3 care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, are efect antiinflamator, modulează microbiota intestinală și contribuie la menținerea barierei intestinale. Bio-Kult S.Boulardii conține drojdie vie nepatogenă care ajută la menținerea unui echilibru sănătos al microorganismelor din intestin. S-a dovedit ca tulpina de drojdie supraviețuiește acidității ridicate din stomac. Bio-Kult S.Boulardii poate conține lapte. Bio-Kult S.Boulardii nu conține: gluten, coloranți artificiali, conservanți, arome. Mod de administrare Adulți: 1-2 capsule pe zi în timpul mesei. Capsulele Bio-Kult S.Boulardii pot fi înghițite întregi sau se poate amesteca conținutul în mâncare sau băutură. În călătorie: se începe tratamentul cu o săptămână înainte de călătorie cu dozele uzuale. În timpul călătoriei, se administrează 4 capsule zilnic. Se continuă administrarea cel puțin încă o săptămână după sfârșitul călătoriei. Copii 3-12 ani: 1/2 - 1 capsulă o dată pe zi în timpul mesei.

Acest produs Bio-Kult S. Boulardii, 30 capsule din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

57.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere dama Tommy Hilfiger TH 1963 807
URIAGE lapte demachiant, 250ml
Ceai cu menta si lamaie, 20 plicuri, Alevia
Ceai verde cu ghimbir, 20 plicuri, Fares
Trium Free solutie oftalmica, 10 ml
Tinctura Eco de alga marina bruna Fucus Vesiculosus, 50ml, Ladrome
Tinctura trei focare Meridian, 100ml, Steaua Divina
Granola cacao fara gluten, 275g, Viblance
Toner cu centella asiatica arbore de ceai AHA si PHA, 200ml, Mary and May
chevron-right-circle