Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Secom Childlife- Vitamin K2...

Secom Childlife- Vitamin K2 pentru copii 15 mcg , 7,5 ml

Proprietăți: - are o biodisponibilitate de până la 10 ori mai mare comparativ cu vitamina K1 (care este eliminată de ficat în aproximativ 8 ore, iar vitamina K2 în peste 72 de ore de la ingestie); - vitamina K2 sub formă de MK-7 nu interferează cu medicația anticoagulantă (antiagregante plachetare sau anticoagulante); - are gust natural de fructe, îndrăgit de copii; - menține sănătatea sistemului osos. Ingrediente active per 3 picături: Vitamina K (menachinona -7 {MK-7})(MenaQ7TM)(K2) 15 mcg. Mod de administrare: Copii 0-12 luni - 1 picătură pe zi. Copii 1-3 ani - 3 picături pe zi. Copii de peste 4 ani - 6 picături pe zi sau conform recomandării consultantului de specialitate. Se scoate flaconul din ambalaj, se îndepărtează capacul alb al acestuia, se răstoarnă flaconul, se atinge ușor partea inferioară a flaconului cu degetul arătător pentru a elibera picăturile. A nu se agita în timpul administrării.

Acest produs Secom Childlife- Vitamin K2 pentru copii 15 mcg , 7,5 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

125.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere barbati Dolce & Gabbana DG5108 501
Spuma de baie cu mosc alb Frozen II, 250ml, Naturaverde
Cadita pliabila cu reductor detasabil si termometru Albastru, 1 bucata, U-Grow
GENGIGEL APA DE GURA 0.025% ACID HIALURONIC 150ML
Lotiune calmanta pentru fata Mega Mushroom, 100ml, Origins
Rame ochelari de vedere dama Lucetti 8440 C4
ARTERIN 60 COMPRIMATE
Spray Alaun in apa florala de menta, 100ml, Steaua Divina
Menosan, 60 tablete, Himalaya
chevron-right-circle