Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. SiderAL ACTIVE, 30 plicuri

SiderAL ACTIVE, 30 plicuri

Proprietati: Pulbere orodispersabilã, supliment alimentar cu Fier Sucrosomial® şi vitamine, cu îndulcitori. SiderAL® ACTIVE este un supliment alimentar cu Fier Sucrosomial® (Sideral® r.m.), vitamina C și vitamine din complexul B, utilizat pentru compensarea deficitelor nutritive sau în momentele în care există o nevoie crescută pentru acești nutrienți. Fierul contribuie la funcția cognitivă normală a copiilor. Fierul contribuie la formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei. Ingrediente: - îndulcitori: xilitol, sorbitol, sucraloză, acesulfam de potasiu; Fier Sucrosomial® - Sideral® r.m. (pirofosfat de fier, amidon de orez pregelatinizat, esteri de sucroză ai acizilor grași, lecitină din Floarea-soarelui, sirop de glucoză, proteine din lapte, agent antiaglomerant: fosfat tricalcic); Vitamina C/acid L-ascorbic; arome: cola, lămâie, vanilie, mentă; corector de aciditate: acid citric anhidru; Vitamina B12/cianocobalamină 0,1% (maltodextrină, citrat trisodic, acid citric); Vitamina B6/clorhidrat de piridoxină; Acid folic/acid pteroilmonoglutamic. Nu conține gluten. Ingrediente active: Fier 14 mg Vitamina C 48 mg Vitamina B6 1.00 mg Acid Folic 150 mg Vitamina B12 2,00 mg Mod de administrare: - un plic pe zi, al cărui conținut se dizolvă direct în gură.

Acest produs SiderAL ACTIVE, 30 plicuri din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

100.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sirop indulcit cu fructoza Bebe Biosept, 100ml, Fares
TUSSODEP SIROP 150 ML
Caju invelit in ciocolata cu lapte si cacao, 100g, Yummy Sweets
Crema-gel hidratant 100h Moisture Surge, 30ml, Clinique
Colier dentitie din silicon fara BPA Red Drop, 1 bucata, EasyCare Baby
Rame ochelari de vedere dama Polarizen 2219 C3
RENE FURTERER TRIPHASIC REACTIONAL 12 FIOLE X 5ML
Radacina de papadie Herbal Plus, 100 capsule, GNC
Vitamina C-1500, 30 tablete, Adams
chevron-right-circle