Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Viata Sexuala
  4. /
  5. Pilule So Hard, 4...

Pilule So Hard, 4 capsule

Pilulele So Hard sunt special create pentru barbati si pot ajuta in obtinerea si mentinerea unei erectii puternice. Efectul dureaza pana la 3 zile, imbunatatind circulatia sangelui si sustinand functiile masculine. Este un supliment nutritiv natural ce ofera o energie sexuala crescuta, organismul fiind mai viguros ca oricand. Mod de administrare: Se ia 1 pastila So Hard cu 45 minute inainte de actul sexual. Rezultatele se pot observa dupa doar 60 minute de la administrare, iar efectul pilulei dureaza pana la 72 ore. Se recomanda administrarea de So Hard pe o perioada mai indelungata pentru ca acesta sa va poate ajuta in problemele de disfunctie erectila, prelungind perioada normala de excitare, mentinand crescuta dorinta sexuala si obtinand performante sexuale optime. *Acest supliment nu este menit sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna afectiuni. Trebuie administrat ca parte integranta a unui stil de viata sanatos si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata. *Acest produs nu este un medicament asadar nu exista un orizont de timp exact definit pentru constatarea efectelor lor. *Efectele suplimentelor alimentare pot fi diferite de la persoana la persoana,depinzand in principal de metabolismul fiecaruia.

Acest produs Pilule So Hard, 4 capsule din categoria Viata Sexuala se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

90.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Raniseptol Arsuri spuma, 150ml, Zdrovit
Rame ochelari de vedere dama Vogue VO5356 2761
Aparat de gatit cu aburi si blender SCF870/22, Philips Avent
Crema pentru maini cu extract de lavanda, 75ml, L'Occitane
Masca de fata din bumbac Miracle Age, 25ml, Thank You Farmer
Formula lapte pentru regimul dietetic al colicilor si constipatiei de la nastere Confort, 400g, Aptamil
Ceai organic de fenicul, 20 plicuri x 1.5 g, HiPP
Pachet Oud, Sense of Nature
Rame ochelari de vedere unisex Polarizen x Prajiturela AS6374 C5
chevron-right-circle