Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. CeraVe Crema Hidratanta pentru...

CeraVe Crema Hidratanta pentru fata SPF 50 ten normal-uscat 52 ml

CeraVe Crema Hidratanta pentru Fata A.M. SPF 50 contine 3 ceramide esentiale ce ajuta la refacerea barierei protectoare a pielii si ofera protectie solara ridicata cu spectru larg de acoperire, pentru a proteja pielea in timpul expunerii zilnice la radiatiile UVA/UVB. In plus, aceasta crema hidratanta protejeaza pielea impotriva particulelor de poluare, iar datorita tehnologiei MVE prezenta in formula, ofera hidratare pe tot parcursul zilei. De asemenea, contine Vitamina E si Niacinamida pentru a oferi un efect calmant pielii. Utilizare: Aplicati dimineata o cantitate generosa pe fata si pe gat. Acest produs se utilizeaza pentru protectie solara zilnica. In caz de expunere intensa sau prelungita la soare, folositi protectie solara adaptata. Evitati zona ochilor. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta.

Acest produs CeraVe Crema Hidratanta pentru fata SPF 50 ten normal-uscat 52 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

80.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Caffeine cu Taurine 80mg, 60 capsule, BioTechUSA
Oral B Essential floss x 50 m
Ulei de masaj stimulator, 475ml, Sabio
Cana cu pai Junior Lovely baieti, 250ml, Lovi
Tonic calmant pentru scalp Calming Tonic Scalp Relief, 125ml, Alfaparf
IVATHERM Ivapur Lotiune micelara, pentru piele sensibila mixta sau grasa, 250ml
Ceai digestiv x 20 pl. FAR
Crema peeling de noapte Vitamina C, 40ml, Novexpert
Sampon uscat Dirty Secret Bed Head, 100ml, Tigi
chevron-right-circle