Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Frezyderm Hair Force Lotiune...

Frezyderm Hair Force Lotiune tonica impotriva caderii parului 100 ml

Îmbogățit cu revitalizanți celulari energici, combate căderea părului și îmbunatateste creșterea părului. Oferă oxigenarea celulelor și creșterea metabolismului, îmbunatatind Expresia Matricei Extracelulare care înconjoară bulbul foliculului de păr, oferind protecție antioxidantă și creșterea fazei anagene. Ingrediente: Aqua, Alcohol Denat., Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Ethoxydiglycol, Parfum, Artemia Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Citrus Limon Fruit Extract, Pyrus Malus Fruit Extract, Saccharum Officinarum Extract, Epilobium Angustifolium Flower/ Leaf/ Stem Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrarte, Apigenin, Betaine, Biotin, Biotinoyl Tripeptide-1, Hexapeptide-11, Niacinamide, Oleanolic Acid, Hexylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PPG-26- Buteth-26, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Sodium Metabisulfite, Potassium Sorbate, Linalool. Mod de utilizare: Pulverizați și masați ușor scalpul. Nu clătiti. Faza inițială: O dată sau de două ori pe zi timp de 3 luni Perioada de întreținere: O dată sau de două ori pe zi de 3 ori pe săptămână. Poate fi combinat cu celelalte produse din gama HAIR FORCE.

Acest produs Frezyderm Hair Force Lotiune tonica impotriva caderii parului 100 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

81.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Lecitina 1200mg, 60 capsule, Alevia
Granola cu cereale eco cu nuci si ciocolata, 350g, Turtle
Bandaj flexibil pentru articulatia genunchiului M, 1 bucata, MedTextile
Foramen Hilo Dental ata dentara mentolata cu fluor si aloe vera, 50m 422
Ochelari de soare barbati Police SPLL83 700K
Rame ochelari de vedere barbati Carrera CA6623 7A1
SKINCODE ESSENTIALS 1033 DEMACHIANT 3 IN 1 PENTRU OCHI SI FATA 200ML
Dr. Max Ceai din fructe pentru copii, 20 plicuri
Ceai Bio Tulsi Ayush KWATH, 25 plicuri, Organic India
chevron-right-circle