Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Cica Skin 20 capsule...

Cica Skin 20 capsule Natur Pharma

Proprietati: Turmeric- contribuie la menținerea sănătății pielii și are proprietăți antioxidante semnificative. Vitamina C- contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii. Vitamina A- contribuie la: menținerea sănătății pielii, procesul de diferențiere celulară. Zinc- contribuie la: metabolismul normal al vitaminei A, menținerea sănătății pielii, procesul de diviziune celulară. Vitamina C, Vitamina E, Zinc și Seleniu- contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Mod de administrare: 1 capsulă pe zi, consumată cu o cantitate suficientă de lichide Ingrediente: - acid L-ascorbic/ vitamina C; capsulă vegetală (hipromeloză, gumă gelan); hialuronat de sodiu, cu 95% acid hialuronic; pulbere din rizomi de Turmeric (Curcuma longa); bisglicinat de zinc; acetat de D,L-alfa tocoferil, cu 50% vitamina E; agent de încărcare: celuloză microcristalină; acetat de retinil, cu 15% vitamina A; agent antiaglomerant: săruri de magneziu ale acizilor grași. Contraindicații: - copii mai mici de 6 ani, femei însărcinate sau care alăptează, persoane cu hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului. Prezentare: 20 capsule

Acest produs Cica Skin 20 capsule Natur Pharma din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

41.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Piure de pere cu banane si mei, 90g, BabyBio
GNC Calciu 1000mg+ Magneziu 400mg, 180 tablete
Scutece tip chilot Pants, 4 Maxi, 9-15 kg, 48 bucati, Pine
Secom Beta Carotene, 50 capsule moi
Apa micelara, 100ml, Synergy Therm
Fiola Hairpro Blond Hair, 1 fiola x 5 ml, La Cabine
Ceai tintaura, 50g, AdNatura
Ceai medicinal calmant cardiac, 50g, Plafar
Ulei de corp Glamour Beauty, 100ml, Nuance
chevron-right-circle