Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Parasoftin Masca regeneratoare pentru...

Parasoftin Masca regeneratoare pentru picioare , 1 pereche sosete Zdrovit

Recomandată persoanelor care se confruntă cu o piele aspră, uscată și crăpată la nivelul tălpilor și care prezintă calusuri. Îngrijește, netezește și catifelează pielea tălpilor și a călcâielor. Efect de regenerare a pielii picioarelor. Conferă o senzație de confort la nivelul pielii picioarelor. Susține efectul de catifelare al pielii tălpilor și călcâielor. Menține un aspect normal al pielii tălpilor și călcâielor. Redă aspectul sănătos pielii picioarelor. Ingrediente: Uree 5% - regenerează intensiv pielea uscată a tălpilor și calusurile. Unt de Shea - bogat în vitamine și fitosteroli, regenerează intensiv pielea și o protejează împotriva factorilor externi. Unt de Cupuaçu - susține bariera naturală de protecție, catifelează și netezește pielea. Betaină - efect hidratant, îmbunătățește textura pielii. Pantenol - proprietăți de regenerare și hidratare. Complex hidratant cu miere, fruct de cactus, pere și fructul pasiunii - netezește pielea picioarelor și conferă un aspect sănătos. Utilizare: Desfaceți ambalajul și scoateți șosetele. Cu ajutorul unei foarfeci, tăiați cu grijă partea de sus a șosetelor la aproximativ 0,5 cm de cusătură. Aplicați șosetele pe picioarele curate și uscate. Sigilați partea de sus a șosetelor cu ajutorul benzilor autocolante. Relaxați-vă. După 20 de minute, îndepărtați șosetele și masați pielea cu soluția rămasă.

Acest produs Parasoftin Masca regeneratoare pentru picioare , 1 pereche sosete Zdrovit din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

27.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

BIFIDO PLUS 30PLICURI X 5G
Gainer proteine din zer ON Serious Mass, Vanilla, 2.73 kg, Optimum Nutrition
Yogi Tea Ceai cu echinacea, 17 plicuri
Gem de capsuni (fara zahar), 300g, Sweeteria
Fard bio pentru obraz Rose Pêche, 7g, Charlotte Bio
Gel de curatare pentru ten gras si sensibil cu imperfectiuni, 200ml, Mixa
Stevia tablete premium, 300 bucati, Raab Vitalfood
Ochelari de soare dama Guess GU7912 71Y
Ceai Respiro, 20 plicuri, Vedda
chevron-right-circle