Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Parasoftin Masca hidratanta pentru...

Parasoftin Masca hidratanta pentru picioare,1 pereche sosete Zdrovit

Recomandată persoanelor care se confruntă cu o piele uscată și foarte uscată la nivelul picioarelor. Catifelează, netezește și îngrijește pielea tălpilor și a călcâielor. Hidratează pielea picioarelor. Menține un aspect normal al pielii tălpilor și călcâielor. Redă aspectul sănătos al pielii picioarelor. Ingrediente: Ulei de măsline – sursă bogată de acizi grași nesaturați care creează un strat ocluziv, recondiţionează, hidratează și hrănește pielea. Glicerină – hidratează eficient pielea și ajută ingredientele active să pătrundă în profunzimea pielii. Accelerează regenerarea pielii și asigură un aspect sănătos. Aloe – hidratează, are efect calmant și susține regenerarea pielii. Utilizare: Desfaceți ambalajul și scoateți șosetele. Cu ajutorul unei foarfeci, tăiați cu grijă partea de sus a șosetelor la aproximativ 0,5 cm de cusătură. Aplicați șosetele pe picioarele curate și uscate. Sigilați partea de sus a șosetelor cu ajutorul benzilor autocolante. Relaxați-vă. După 20 de minute, îndepărtați șosetele și masați pielea cu soluția rămasă.

Acest produs Parasoftin Masca hidratanta pentru picioare,1 pereche sosete Zdrovit din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

27.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Multivitamine si Minerale cu Ginseng 50+, 56 comprimate, Zdrovit
Relaxophytol x 30cps
Scutece Premium Care, marimea 2, 4-8kg, 224 bucati, Pampers
Lapte de fata matifiant cu ceai verde, 40ml, Fluff
Servetele unghii, 325 bucati, Cupio
Ochelari de soare dama Ana Hickmann AH9404 A01
Apa de gura fara fluor, 250ml, Pell Amar
Vitreolife, 20 plicuri, Farmigea
Apa micelara iluminatoare Niacinamide Glow, 400ml, Mixa
chevron-right-circle