Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Dermadep sampon 250 ml...

Dermadep sampon 250 ml Dr.Phyto

Proprietati: - contine ingrediente active delicate, care ingrijesc pielea si contribuie la mentinerea mecanismului natural de protectie al acesteia; - gelul din Aloe vera, impreuna cu extractul din ovaz si din lemn dulce, asigura o actiune calmanta si hidratanta ce duce la ameliorarea simptomelor date de pielea uscata si hipersensibila; - uleiul de luminita noptii hraneste pielea iritata in timp ce ii pastreaza functia de bariera si o consolideaza si o protejeaza impotriva inflamatiilor. Mod de utilizare: La dus: se aplica produsul pe pielea umezita. Se maseaza delicat pana la aparitia spumei, se clateste din abundenta cu apa, apoi se usuca delicat, fara frecare. In cada: turnati din produs in timp ce umpleti cada. Clatiti abundent cu apa si uscati delicat, fara frecare. Ingrediente: Ulei de luminita nopitii; Ovaz; Lemn-dulce; Aloe Vera. Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se inghiti. Prezentare: 250 ml

Acest produs Dermadep sampon 250 ml Dr.Phyto din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

65.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Biberon borosilicat sticla, 240 ml, RO150, Primii Pasi
Ceai fructe Anason D146, 50g, Fares
URIAGE Apa Micelara Termala PMG (ten mixt-gras), 500ml
Crema de zi cu SPF 50+ Pigmentbio, 40ml, Bioderma
Ruj lichid Shine Bomb Lip Lacquer 020 - Good Taste, 3ml, Catrice
OsteoEffect x 325g pulbere
Cremă De Masaj Sparelax
Ceai Noapte Buna 20 plicuri, 30g, Dennree
Ulei de ricin organic, 118ml, Sabio
chevron-right-circle