Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Uroren Forte, 15 capsule

Uroren Forte, 15 capsule

Mesteacăn- susține funcția de excreție a rinichilor, favorizează funcțiile de eliminare, susține digestia și contribuie la procesele de detoxifiere a organismului. Zinc- contribuie la: metabolismul normal al carbohidraților, macronutrienților și acizilor grași, metabolismul acido-bazic normal, funcționarea normală a sistemului imunitar, protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, procesul de diviziune celulară si menținerea fertilității și reproducerii normale. Mod de administrare: 1 capsula pe zi Ingrediente: -extract hidroetanolic (maltodextrină 10%) 15:1 din frunze de Strugurii-ursului (Arctostaphylos uva-ursi), cu 20% arbutin; extract hidroetanolic (maltodextrină) 5:1 din frunze de Mesteacăn (Betula alba), cu 3% flavone; capsulă: gelatină; extract hidroetanolic (maltodextrină) 40:1 din fructe de Afin-american (Vaccinium macrocarpon), cu 50% proantocianidine; D-manoza; agent de încărcare: celuloză microcristalină; oxid de zinc, frunizând 80,2% zinc; agent antiaglomerant: săruri de magneziu ale acizilor grași. Contraindicații: - copii mai mici de 6 ani, femei însărcinate sau care alăptează, persoane cu hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Acest produs Uroren Forte, 15 capsule din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

70.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Calmogen Plant Somn x 30 comprimate
Rezerva sampon pentru stralucirea parului, 500ml, Karavaki
Gel intim Lactima Intense, 300ml, Lirene
Argint coloidal SilverEasy Alchemy 10 ppm, 480ml, Aghoras
Balsam Sensifine Nutri-Baume, 40ml, SVR
Ceai de menta, 50g, Dacia Plant
Omega 3 Forte Marine Biocare, 60 capsule, Phyto Biocare
ACC Aroma de Mure Pulbere Orala 600 mg 10 plicuri
Verset Apa de parfum Pour Toi 15ml
chevron-right-circle