Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Sun Wave Bileclar, 30...

Sun Wave Bileclar, 30 capsule

Proprietăți: Menține funcționarea normală a colecistului Beneficii: Uleiurile esențiale de rozmarin și mentă contribuie la funcționarea normală a ficatului și la reglarea motilității gastro-intestinale Uleiul de mentă stimulează secreția biliară Piperul negru susține funcția digestivă și ajută la eliminarea gazelor intestinale Terpenele conținute de Bileclar ajută la dizolvarea calculilor biliari și calmează spasmul de la nivelul colecistului Contribuie la funcționarea normală a ficatului și la reglarea molității gastro-intestinale și ajută la eliminarea gazelor intestinale Ingrediente: Ulei de rozmarin 100 mg Ulei de mentă 80 mg Extract de piper negru 10 mg Mod de administrare: Oral – câte 1-2 capsule de 2 ori pe zi, sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Acest produs Sun Wave Bileclar, 30 capsule din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

32.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de zi White Pine, 40ml, Korres
Activ pur cu peptide complexe si Sasha Inchi, 30ml, La Saponaria
Crema hidratanta pentru corp Ivahidra+, 200ml, Ivatherm
Balsam pentru par vopsit, 200ml, Evoluderm
Pudra proteica cu aroma de Ciocolata Bueno Whey-X5, 900g, Genius Nutrition
Skip Hop Set Tacamuri, Rechin
Ser cu 10% nicinamida B-Bomb, 30ml, Geek&Gorgeous
Set manichiura Solingen, 1 bucata set, Parsa Beauty
Tulsi Lax Ceai, 18 plicuri, Organic India
chevron-right-circle