Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

GNC Multivitamine Pentru Copii 2-12 ani 120 jeleuri

Multivitaminele GNC, pentru copii, contine 11 nutrienți esențiali pentru a sprijini sănătatea și dezvoltarea generală a copilului dumneavoastră. Asigura sănătatea ochilor, a oaselor si a dinților. Imbunatateste imunitatea și producția de energie. Vitaminele C și B-6 susțin sănătatea imunitară. Vitamina D susține oasele sănătoase. Luteina și vitamina A susțin ochii sănătoși. Vitaminele B susțin producția de energie. Jeleurile au aroma naturala delicioasa, de fructe asortate. Nu contin gluten, oua si lapte. Mod de administrare: 1 jeleu pentru copii cu varste intre 2-3 ani zilnic. Pentru copii cu varsta de 4 ani si mai mari se administreaza doua jeleuri zilnic. Precautii: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Acest produs trebuie administrat cand copilul este asezat, supravegheat si doar copiilor care sunt obisnuiti sa mestece alimente solide. Intrerupeti administrarea cu doua saptamani inainte de orice interventie chirurgicala. Consultati medicul inainte de administrarea acestui produs daca sunteti insarcinata sau alaptati.

Acest produs GNC Multivitamine Pentru Copii 2-12 ani 120 jeleuri din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

183.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

NESTLE 020202 LAPTE PRAF NAN2 400G
Picaturi oftalmice Hylo Parin, 10ml, Hylo Eye Care
Lapte de protectie solara pentru fata si corp SPF 50+ Anthelios Dermo-Pediatrics, 50 ml, La Roche-Posay
Fillerina 932 ochi si pleoape grad 3 Plus
Ecodenta Pasta de dinti naturala cu catina pentru protectia cavitatii orale, 75ml
Sampon si gel de dus vegetal cu citrice si bergamota, 200ml, Florinda
Ceai de pelin alb, 80g, Hypericum
Spray de gat Forte, 30ml, Otosan
Tratament de par Hydra Splash Replenishing Leave-In, 100ml, Joico
chevron-right-circle