Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. OTC
  4. /
  5. Vibrocil spray nazal solutie,...

Vibrocil spray nazal solutie, 15 ml, Gsk

Indicatii: Vibrocil spray nazal asigură ameliorarea rapidă şi de durată a congestiei nazale şi a nasului care curge, simptome prezente într-o mare varietate de boli infecţioase sau alergice ale tractului respirator superior. El ajută la eliberarea căilor nazale, uşurând senzaţia de nas congestionat şi încărcat. Vibrocil spray nazal nu interferă cu activitatea cililor nazali. Vibrocil spray nazal este folosit pentru a ameliora congestia nazală din răceli, rinite acute şi cronice, febra fânului sau alte rinite alergice (alergii la praful de casă, blana de animale etc.), rinite vasomotorii şi sinuzite. Vibrocil spray nazal poate fi folosit şi ca tratament adjuvant în cazul otitelor. Compoziție: - Substanţele active sunt: fenilefrină și maleatul de dimetinden. Mod de administrare: Doza recomandată este: Adolescenţi cu vârsta peste 12 ani şi adulţi: 1-2 pufuri administrate în fiecare nară de 3-4 ori pe zi. Utilizarea la copii şi adolescenţi: Copii cu vârsta sub 6 ani: nu este recomandat. Copii cu vârsta între 6 şi 12 ani (sub supravegherea unui adult): 1-2 pufuri administrate în fiecare nară de 3-4 ori pe zi. Contraindicatii: Nu utilizaţi Vibrocil spray nazal: - dacă sunteţi alergic la fenilefrină, maleat de dimetinden sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament. Precautii: Înainte să utilizaţi Vibrocil spray nazal, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Sarcina, alăptarea și fertilitatea: Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţisă rămâneţi gravidă, adresaţi- vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. Vibrocil spray nazal nu trebuie folosit în timpul sarcinii şi alăptării. Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor: Nu există date disponibile cu privire la efectul Vibrocil spray nazalasupra capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje. Totuşi, este puţin probabil ca Vibrocil spray nazalsă aibă vreun efect asupra acestei capacităţi.

Acest produs Vibrocil spray nazal solutie, 15 ml, Gsk din categoria OTC se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

34.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Solgar Vitamina D3 2200 UI x 50 de capsule vegetale
FARES HEPATOFIT FORTE 63 CAPSULE
Baobab Pulbere, 75g, Solaris
Unguent Reumaticus, 50 ml, Faunus Plant
Sintusin, 24 comprimate, Zdrovit
Extract natural de tamaie, 120 capsule, Health Nutrition
Lapte de corp ultra-hranitor Argan Divin, 1000ml, Evoluderm
Baton proteic Bio vegan cu Brownie Protein, 45g, Cerea
L'Erbolario Spuma de curatare pentru fata cu acid hyaluronic, 150ml
chevron-right-circle