Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Isis Pharma Glyco-A crema...

Isis Pharma Glyco-A crema de noapte cu acid glicolic 5,5 % 30 ml

Indicatii:ten tern,pori dilatati,imperfectiuni usoare. Proprietati:ilumineaza tenul,reduce porii dilatati,imbunatateste textura pielii,fara parabeni.non-comedogenic. Utilizare:aplicati seara pe intreaga fata de 2-3 ori pe saptamana sau cum prescrie medicul dermatolog.Se recomanda utilizarea unei creme cu protectie solara pe timpul tratamentului. Poate fi ultilizat incepand cu varsta de 12 ani. Ingrediente: AQUA (WATER), CETYL ALCOHOL, GLYCOLIC ACID, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), CETETH-20, AMMONIA, STEARETH-20, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE)

Acest produs Isis Pharma Glyco-A crema de noapte cu acid glicolic 5,5 % 30 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

72.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai de menta, 20 plicuri, Alevia
Unt concentrat pentru curatarea fetei Hip Hip Burro, 45ml, La Saponaria
Ceai de pelin, 50g, AdNatura
Crema de zi hranitoare pentru ten uscat si sensibil, 50ml, Evoluderm
Argint coloidal Forte 30 ppm AquaNano, 480ml, Aghoras
Emulsie plaja pentru copii SPF 50, 200 ml, Cosmetic Plant
ASLAVITAL MINERALACTIV CREMA HIDRATANTA ANTIPOLUARE SPF10 50ML
Otet balsamic clasic, 250 ml, Greek Land
Balasam pentru par deteriorat, 200ml, BeBio
chevron-right-circle