Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Isis Pharma Glyco-A Intense...

Isis Pharma Glyco-A Intense peeling crema de noapte cu acid glicolic 25% 30 ml

Indicatii:riduri,pete pigmentare ,piele fara fermitate. Proprietati:netezeste ridurile,corecteaza petele pigmentare ,reda fermitatea pielii. Utilizare:aplicati seara pe intreaga fata de 2-3ori pe saptamana sau cum a recomandat medicul.Se recomanda folosirea unei creme cu protectie solara in timpul tratamentului. Se utilizeaza incepand cu varsta de 12 ani. Ingrediente: AQUA (WATER), GLYCOLIC ACID, GLYCERYL STEARATE, ISODECYL NEOPENTANOATE, DIMETHICONE, MANDELIC ACID, PEG-100 STEARATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, CETEARETH-20, GLUCONOLACTONE, AMMONIA, GLYCERIN, SORBITAN STEARATE, SODIUM HYDROXIDE, JOJOBA ESTERS, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX, SCLEROTIUM GUM, XANTHAN GUM, ACACIA DECURRENS FLOWER WAX, POLYGLYCERIN-3.

Acest produs Isis Pharma Glyco-A Intense peeling crema de noapte cu acid glicolic 25% 30 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

95.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ochelari de soare unisex Guess GU00045 01N
Marine Magnesium 1000mg x 60cps.
BERES JUNIOR VITAMINA D3 800UI X 50 COMPRIMATE MASTICABILE
Himalaya Cystone 60 comprimate
Ciorapi compresivi clasa I Rayat AM bej, dress fara varf - 7
Dispepco, 30 capsule, Bio Vitality
Siguranta culisanta pentru blocare/deschidere usa alb, 1 bucata, Safety 1st
ALINAN STOPTOXIN SIROP 150ML
Pasta de dinti medicinala White Repair, 75ml, Lacalut
chevron-right-circle