Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Isis Pharma Glyco -...

Isis Pharma Glyco - A crema de corp cu acid glicolic 10% 200 ml

Indicatii:piele uscata si aspra,lipsita de fermitate. Proprietati:tonifica,catifeleaza pielea uscata si aspra,datorita acidului glicolic.Hidrateaza,hraneste si reda fermitatea pielii datorita untului de karite. Utilizare:aplicati o data sau de 2 ori pe zipe zonele corpului cu piele uscata si aspra.Se recomanda folosirea unei creme cu protectie solara in timpul tratamentului. Ingrediente: AQUA (WATER), GLYCOLIC ACID, PEG-8, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ISONONANOATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, SQUALANE, STEARETH-21, SODIUM HYDROXIDE, HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE, DIMETHICONE, CETEARYL ALCOHOL, CETYL PALMITATE, STEARETH-2, LACTIC ACID, GOSSYPIUM HERBACEUM (COTTON) SEED OIL, SODIUM SALICYLATE, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM COCOYL AMINO ACIDS, PARFUM (FRAGRANCE), PROPYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SARCOSINE, MAGNESIUM ASPARTATE, POTASSIUM ASPARTATE

Acest produs Isis Pharma Glyco - A crema de corp cu acid glicolic 10% 200 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

105.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Jeleuri ecologice ''Fructe de Padure , 100g, Niavis
Rival gel 20 mg/g 20 g
Crema de marul lupui cu galbenele, 100g, Aroma Plant Bonchis
SOLARIS FRUCTE USCATE MERISOR 300G
Tonic spray Clear Soothing, 125ml, Neutrogena
Ulei esential integral de portocala dulce, 10ml, Cosmopharm
Ulei de Cocos presat la rece, 500 ml, Adams
Serum facial Botx Like, 30 ml, Alchemy
Chicco Physio Comfort Suzeta silicon, forma anatomica, 16-36 luni, bleu, 1 bucata
chevron-right-circle