Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Demachiere si curatare
  6. /
  7. Ivatherm Multi-Performance Lapte demachiant...

Ivatherm Multi-Performance Lapte demachiant pentru fata si ochi 200 ml

Este indicat pentru curatarea si hidratarea tenului uscat, deshidratat, sensibil, tern. Produs fara parabeni MOD DE UTILIZARE Aplicati pe fata, ochi si gat masand usor cu o discheta de demachiere. COMPOZITIE SI PROPRIETATI Hidroxiceramide - liantul ideal intre celulele de suprafata ale pielii, asigura refacerea barierei cutanate. Acidul hialuronic - supranumit "buretele molecular", are rolul de a retine apa in profunzimea pielii, limitand totodata pierderile transepidermice de apa. Uleiul de Borago - confera proprietatile puternic hidratante ale laptelui demachiant datorita continutului in acizi grasi polinesaturati (acid linoleic 30-40%). Untul de Karité (Butirospermum parkii) - extras din nucile arborelui de Shea, este renumit pentru puternicele sale proprietati hidratante. Prin continutul in fitosteroli are proprietati antiinflamatoare. Apa termala Herculane - completeaza compozitia laptelui demachiant pentru fata si ochi. Apa termala Herculane are proprietati calmante si antiiritante. 200ml

Acest produs Ivatherm Multi-Performance Lapte demachiant pentru fata si ochi 200 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

70.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema naturala cu spanz, 40g, Steaua Divina
Apivita Sampon tonifiant pentru barbati, 500ml
Avene Apa termala, 300 ml
Sampon pentru netezirea parului Brazilian Keratin, 385ml, OGX
Apa de Toaleta Arlesienne Classique, 50ml, L'Occitane
Gel de dus bujor, 500 ml LaQ
Tetina pentru biberon anticolici flux lent, 1 bucata, Mombella
Tensiometru automat pentru brat manseta marimea M-L MED-55, 1 bucata, B.Well
Trusa Spring Crema antirid Neovadiol Post-Menopause, 50ml, Vichy
chevron-right-circle