Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Bioderma Sebium Kerato+ gel-crema...

Bioderma Sebium Kerato+ gel-crema anti-imperfectiuni 30 ml

Sebium Kerato+ reduce rapid petele și punctele negre în timp ce îmbunătățește reînnoirea epidermică pentru a preveni riscul apariției cicatricilor post-acneice. Brevetul Fluidactiv™ , normalizează biologic calitatea sebumului și previne apariția noilor imperfecțiuni. - Textură non-grasă și non-lipicioasă. - Pielea este hidratată timp de 8h. - Testat sub supraveghere dermatologică. Mod de utilizare: Aplicați dimineața și seara pe pielea curățată și uscată, în prealabil. Se aplică pe toată fața sau doar pe zonele afectate. Utilizați încă de la primele semne de apariție ale petelor. Este o bună bază de machiaj. Pentru adulți și adolescenți. În cazul expunerii la soare, folosiți un produs cu factor de protecție. Ingrediente: AQUA/WATER/EAU, DI-C12-13 ALKYL MALATE, PROPANEDIOL, PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, GLYCERIN, SALICYLIC ACID, SODIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, ARACHIDYL ALCOHOL, DIMETHICONE, CETEARYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOL, COCO-GLUCOSIDE, ARACHIDYL GLUCOSIDE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CITRATE, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, MANNITOL, PROPYL GALLATE, XYLITOL, RHAMNOSE, SODIUM METABISULFITE, TOCOPHEROL, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 2045]

Acest produs Bioderma Sebium Kerato+ gel-crema anti-imperfectiuni 30 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

84.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Unt de arahide Super Smooth Bio, 250g, Bettr
Sebamed Clear Face Lotiune tonica dermatologica antiacneica pentru curatarea fetei, 150 ml
Deodorant antiperspirant Fresh Men, 40 ml, Gerovital
Musli crunch cu cacao, 500g, SanoVita
Crema de arahide 100% cu bucatele crocante de arahide fara zahar, 340g, Diablo
Zdrovit MaxiMag x 30 capsule
Spray pentru volum Volumizing, 125ml, Alfaparf
Tratament SOS pentru cosuri anti-imperfectiuni, 15ml, Evoluderm
New Nordic Zuccarin, 60 comprimate
chevron-right-circle