Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Vichy Liftactiv Supreme Ser...

Vichy Liftactiv Supreme Ser Corector Antioxidant cu Vitamina C 15 % 20 ml

Proprietati: - contine 15% vitamina C pura si are o actiune antioxidanta impotriva stresului oxidativ; - polifoenoli din pin cu actiune antioxidanta si antiinflamatorie; - vitamina E are actiune antioxidanta impotriva stresului oxidativ si actioneaza in sinergie cu vitamina C; - acid hilauronic pur are efect de reumplere si ofer hidratare pielii; - ofera un aspect luminos al pielii; - formula este hipoalergenica si nu contine parfum, silicon si coloranti sintetici. Mod de utilizare: O dată pe zi, aplicați pe fața curată și uscată, evitând zona ochilor și a pleoapelor. Folosiți împreună cu un produs de protecție solară cu minim spf 20. Precautii: Evitați expunerea la soare. În cazul contactului cu zona ochilor, clătiți imediat cu apă din abundență. În caz de iritații, utilizați produsul mai rar. În cazul in care iritația persistă, opriți utlizarea și consultați medicul specialist. Ingrediente: AQUA/WATER, ASCORBIC ACID, ALCOHOL DENAT, DIPROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, LAURETH-23, NEOHESPERIDIN DHYDROCHALCONE, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, PINUS PINASTER BARK/BUD EXTRACT.

Acest produs Vichy Liftactiv Supreme Ser Corector Antioxidant cu Vitamina C 15 % 20 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

166.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

POLAROID PLD 2056/S KJ1 58 UC DARK RUTHENIUM
Gel de dus natural Exotic Breeze, 475ml, Sabio
Rame ochelari de vedere barbati Vupoint 20AL3 C7
Unguent Eritem Fesier 50g Farmacia Indrafarm
Frezyderm Hair Force Lotiune tonica impotriva caderii parului 100 ml
Jeleuri cu vitamina D3 Nature's Way, 120 jeleuri, Secom
Vitamin D3 + K2, 30 capsule, Zenyth
Ceai verde calitate superioara cutie de metal NATURALIA DIET, 100 g
Deodorant Bio roll-on cu ceai verde, 50ml, Gamarde
chevron-right-circle