Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Novexpert Brume Trio-Zinc 150...

Novexpert Brume Trio-Zinc 150 ml

Cu activi purifianti, matifianti si calmanti. Formula 100% de origine naturala si vegana. 100% formulat de catre medici. Utilizare: se poate utiliza fara precautii suplimentare de-alungul intregii zile. Vaporizati cu ochii inchisi, lasati sa actioneze 10-15 secunde, uscati. Ideal la trezire, dupa efectuarea toaletei, inaintea unei creme de ingrijire. Certificare: certificati de catre o organizatie independenta. Gaz propulsor Nitrogen, component natural al atmosferei, este neutru si neinflamabil. Clatiti capul pulverizator cu apa curata. Atentie, recipient sub presiune, poate exploda sub efectul caldurii! A se tine departe de caldura, suprafete calde, flacari si scantei sau orice alta sursa inflamabila. Nu fumati in apropiere, nu perforati si nu ardeti flaconul nici dupa golire. Nu tineti la indemana copiilor! Protejati impotriva razelor solare. Nu pastrati flaconul la o temperatura peste 50 C. Nu tineti flaconul aplecat, se pastreaza vertical! Uz extern exclusiv!

Acest produs Novexpert Brume Trio-Zinc 150 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

37.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Baston reglabil cu tub de aluminiu si maner antialunecare Step Soft - Negru
Ulei esential de portocale, 10ml, Steaua Divina
Sampon protector Douceur d'Amande, 100ml, Evoluderm
Gel de dus si lapte de baie Violete si Praline Rose, 250ml, Cottage
Meltus sirop Tusicalm copii, 100ml Solacium pharma
La Roche Posay CICAPLAST B5 Balsam reparator calmant, 40ml
Rame ochelari de vedere unisex Lucetti LT-88361 C1
Extract glicerinat Vermifug, 100ml, Steaua Divina
ONLY NATURAL FICATON 60 CAPSULE+30 CAPSULE PROMO
chevron-right-circle