Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Urimil Forte Max 30 capsule

Proprietati: - vitaminele B6, b12, niacina și magneziul contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos; - vitamina D contribuie la menținerea funcției musculare normale, iar Magneziul la funcționarea normală a sistemului muscular. Mod de administrare: 1 capsula pe zi. Ingrediente: Citrat de magneziu anhidru; capsulă: gelatină; uridin-5’-monofosfat sare disodică; colecalciferol 0,25% (maltodextrină, amidon modificat, ulei vegetal, zahăr, vitamina E naturală)/ vitamina D3; nicotinamidă/ vitamina B3; agent de încărcare: celuloză microcristalină; agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu, săruri de magneziu ale acizilor grași; CMP/ citidin 5’-monofosfat; clorhidrat de piridoxină/ vitamina B6; clorhidrat de tiamină/ vitamina B1; acid pteroilmonoglutamic/ acid folic; cianocobalamină/ vitamina B12. Contraindicații: Copii mai mici de 6 ani, femei însărcinate sau care alăptează, persoane cu hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Acest produs Urimil Forte Max 30 capsule din categoria Sistem nervos si memorie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

92.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ca Mg Zn + Vitamina C, 20 comprimate efervescente, Zdrovit
Pharmatex capsule vaginale 18,9mg, 6 capsule vaginale, Innotech
Ciorapi compresivi clasa I Rayat AM,dress cu varf - Negru, 3
EDENORM FREE SOLUTIE OFTALMICA 10ML
Adeziv pentru gene false 24h Strip Eyelash, 5g, Kiss
MIRA 20ML
Biotrade Melabel crema depigmentanta noapte, 50ml
Tratamentul rosetei cutanate si al inflamatiei fetei SPF 15 Metrocreme, 30ml, Ivatherm
URIAGE 1er BEBE Crema Curatare, 1000 ml
chevron-right-circle