Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Gastimax Med, 30 comprimate...

Gastimax Med, 30 comprimate masticabile, Fiterman

Proprietati: Reduce simptomele refluxului gastro-esofagian: arsuri in capul pieptului, regurgitatie acida, indigestie, tuse legata de reflux, inflamatia faringelui si a laringelui. Actiune rapida, eficienta si de lunga durata. Protejeaza mucoasa esofagiana de actiunea acidului gastric. Formeaza o bariera mecanica ce actioneaza local. Eficacitate demonstrata clinic. Aroma placuta de menta. Gust bun. Ingrediente: - alginat de sodiu, bicarbonat de sodiu si carbonat de calciu Mod de administrare: - adulți și copii cu vârsta peste 12 ani: 2- 4 comprimate după mese și la culcare (de maxim patru ori pe zi) ▪copii sub 12 ani: se recomandă doar cu avizul medicului. Precautii: Acest produs contine mici cantitati de sodiu (121,9 mg sau 5,3 mmol per doza de doua comprimate) si calciu ( 64mg sau 1,6 mmol per doza de doua comprimate). Daca vi s-a recomandat o dieta restrictiva privind vreuna dintre aceste doua saruri va rugam sa va adresati medicului dumneavoastra inainte de a utiliza acest produs.Dacă aveţi fenilcetonurie, luaţi în considerare faptul că acest medicament este îndulcit cu aspartam, care este o sursă de fenilalanină.

Acest produs Gastimax Med, 30 comprimate masticabile, Fiterman din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

32.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fond de ten cu SPF 20 Serum Foundation WN 04 Bone Even Better Clinical, 30ml, Clinique
Plasture hipoalergen 20x10m
Tratament premium pentru toate tipurile de par Ki Gold, 500ml, Daeng Gi Meo Ri
Spray bifazic pentru par cu proteine, 200ml, Oro Di Luce
Steaua Divina Bitter crema, 150g
Gel de dus Pink Jasmine, 750ml, Fa
Somnus Melatonina, 20 capsule, Bioeel
Pachet Glicemonorm, 120 comprimate, Dacia Plant
Crema anti-rid cu retinol, 50ml, Babaria
chevron-right-circle