Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ingrijire orala
  4. /
  5. Eludril Classic Apa de...

Eludril Classic Apa de gura 2x500 ml Pachet Promotional

Indicatii: O apa de gura antiseptica si analgezica cu un spectru larg de de actiune pentru ca vindecarea rapida este importanta. Gingivita, parodontita, detartraj, chirurgie parodontala, surfasaj radicular, extractii dentare, implantologie. Actiune: bactericida si fungicida, antiplaca, antiinflamatorie gingivala, analgezica, cicatrizanta, reziduala (de peste 8 ore) Pastreaza echilibrul florei cavitatii bucale. Rezultate dovedite prin studii clinice* Prin ameliorarea principalilor indici clinici (de placa, gingival, cicatrizare, regenerarea gingiei) si reechilibrarea florei bacteriene, Eludril contribuie la controlul bolilor paradontale. Compozitie: O formula originala, brevetatata PFOC CLORHEXIDINA 0,10% - agent antiseptic de referinta in igiena bucala internationala cu cel mai larg spectru de actiune; CLORBUTANOL 0,50% - anestezic de contact cu actiune analgezica extinsa; ALCOOL. Mod de administrare: Efect rezidual de 6 saptamani.

Acest produs Eludril Classic Apa de gura 2x500 ml Pachet Promotional din categoria Ingrijire Orala se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

90.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema corp pentru piele uscata H3 Derma+, 500 ml, Gerovital
SOLARIS Chia seminte, 100g
Elgydium pasta de dinti albire 75 ml
Ulei vegetal pentru masaj senzual Tantric Divine Nectar, 200 ml, Orgie
Set 3 Biberoane, 3x160ml, Lansinoh
Cafea boabe Origine Sierra Nevada, 454g, Juan Valdez
Ulei de argan marocan pur, 30ml, Biovene
Serum Vitamin C Bright Intensive, 50 ml, Orjena
IVATHERM CICADERM CREMA BARIERA 75ML
chevron-right-circle