Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Sarcina si alaptare
  4. /
  5. Alaptare
  6. /
  7. Secom Fennel (Fenicul) 450mg...

Secom Fennel (Fenicul) 450mg x 100 capsule

Descriere: Contine extract din seminte de fenicul, 450mg/capsula. Ajuta la imbunatatirea digestiei. Contribuie la: imbunatatirea digestiei si a absorbtiei substantelor nutritive reduce meteorismul (acumulare de gaze în intestin) si colicile abdominale prin stimularea evacuarii gazelor intestinale (efect carminativ) reduce aciditatea gastrica imbunatateste tranzitul intestinal imbunatatirea productiei si secretiei de lapte a mamelor care alapteaza (efect galactogen) imbunatatirea digestiei si reducerea colicilor abdominale ale bebelusilor (anetolul este excretat în laptele matern) reglarea ciclului menstrual si reducerea simptomelor acestuia si ale menopauzei stimularea expectoratiei si la reducerea congestiei bronhiilor si a sinusurilor mentinerea tensiunii oculare normale Compozitie: Fenicul (Foeniculum vulgare)(fruct) 450 mg Mod de administrare: Cate 1-3 capsule de 2 ori/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate. Continut: 100 cps

Acest produs Secom Fennel (Fenicul) 450mg x 100 capsule din categoria Sarcina si alaptare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

71.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Masca calmanta Mega Mushroom, 75ml, Origins
Lapte demachiant Very Rose, 200 ml, Nuxe
ClinSin Spray nazal 30 ml
LAXIT MED 20PLICURI
Balsam de buze cu citrice, 6ml, Sabio
Cereale terci organic cu smochine, caise si curmale, 450g, Turtle
Polygemma 1 Stomac, 50ml, PlantExtrakt
Vitamina A, 10ml, Trio Verde
Cupa menstruala Marimea L Roz, 1 bucata, Iriscup
chevron-right-circle