Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Acnee
  6. /
  7. Gerovital H3 Derma+ Emulsie...

Gerovital H3 Derma+ Emulsie hidratanta matifianta 50 ml

Reglează secreţia de sebum, pielea rămâne mată şi optim hidratată Hipoalergenic. Fără parabeni Sebaryl reglează secreţia sebumului, este astringent natural şi are efect matifiant, îmbunătăţeşte structura şi confortul pielii grase şi are efect antiiritant. Dioxidul de Titan absoarbe excesul de sebum, iar efectul matifiant este accentuat. Aquaxyl este un ingredient hidratant de excepţie, pielea este optim hidratată şi se normalizează procesul fiziologic de descuamare cu îmbunătăţirea microrelieful pielii şi diminuarea liniilor fine. Soothexul are un efect calmant, de reducere a înroşirii pielii. Utilizare:Se aplică dimineaţa şi seara, pe pielea curăţată 50ml

Acest produs Gerovital H3 Derma+ Emulsie hidratanta matifianta 50 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

41.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Urgo Filmogel pentru intepaturi de insecte 3.25 ml
Crema depilatoare Aloe Vera, 150ml, Evoluderm
Calmo Depresin, 30 capsule, Cosmopharm
Periuta de dinti Nourish Healthy White Soft, 1 bucata, Sensodyne
GinkoPrim Max 120mg, 60 tablete, Walmark
Perie de par paddle Care Brush Organic, menta, 1 bucata, Parsa
Rame ochelari de vedere unisex Polarizen AS6458 C1
Avene Cleanance Comedomed 30ml
Pasta de dinti Santoral Aromafresh, 75ml, Steaua Divina
chevron-right-circle