Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Par si Scalp
  4. /
  5. Sampoane
  6. /
  7. Klorane Sampon cu extract...

Klorane Sampon cu extract de urzica pentru par gras, 400ml

Indicatii : Cu o baza de spalare extrem de delicata, cu efecte în descurcare si de volum, evitand orice risc de revenire, samponul tratament antiseboreic KLORANE cu extract de urzica echilibreaza progresiv secretiile sebacee, permitand astfel rarirea spalarilor parului. Parul devine matasos, suplu si aerat. Hipoalergenic. Mod de administrare : Este suficienta o singura aplicare. Clatiti îndelung. În cazul contactului cu ochii, clatiti din abundenta. Efecte demonstrate : Samponul tratament antiseboreic KLORANE cu extract de urzica a fost apreciat pentru actiunea sa asupra parului gras (83%), precum si pentru volumul (70%) si supletea (84%) pe care le confera. 400ml

Acest produs Klorane Sampon cu extract de urzica pentru par gras, 400ml din categoria Par si Scalp se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

68.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai Gripo, 20 plicuri, Vedda
Dus bucal portabil WT7000, Dr Mayer
Zdrovit Silimarina Milk Thistle + Colina x 30 Capsule
Gene false Faked Ultimate Extension Lashes, 1 pereche, Catrice
Scrub de corp My Coconut Island, 225ml, Treaclemoon
Snack de ovaz si portocale fara zahar, 144g, Gullon
Vitamina C 1000 mg, 100 tablete, Bronson Laboratories
Scutece chilotel de noapte pentru baietei 8-12 ani, 9 bucati, Ninjamas
Perozin unguent, 100 ml
chevron-right-circle