Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Hidratare
  6. /
  7. Bioderma Atoderm Nutritive Crema...

Bioderma Atoderm Nutritive Crema 40ml

Piele sensibilă uscată sau foarte uscată Formulă fără parfum Fără parabeni Hipoalergenic Non-comedogenic Non-grasa, non-lipicioasa Beneficii: Protejează și hrănește pielea Reconstruiește bariera pielii Oferă catifelare și suplețe întreaga zi Actiune: Atoderm Nutritive, combină doua ingrediente active naturale (unt de Shea și extract de avocado) renumite pentru proprietățile lor de hrănire, refacere și calmare a pielii cu agenți activi hidratanți (vaselină, glicerină) asigurând un efect intens de hrănire a pielii. Cu o textură cremoasă și non grasă, bogată în ingrediente active, Atoderm Nutritive ajută la echilibrarea nivelului de apă și lipide din piele, aceasta redobândindu-și rapid confortul și suplețea. Utilizare: Se aplică dimineața și seara - 7 zile pe săptămână Aplicați Atoderm Nutritive pe față și pe gît, pe pielea curățată ideal cu Atoderm Gel de duș sau Atoderm Săpun. Excelentă bază de machiaj

Acest produs Bioderma Atoderm Nutritive Crema 40ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

54.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Spray leave-in Okara, 150ml, Rene Furterer
L'Erbolario Parfum pentru camera cu betisoare Fior Di Salina, 200ml
Ceai Limba Cerbului, 125g, Aroma Plant Bonchis
Masca cu 2% Acid Salicilic, 50 ml, The Ordinary
Ulei Esential Ghimbir (Zingiber officinale) 100% Organic Ecocert, 10ml, Soil
GNC WOMEN'S ULTRA MEGA ACTIVE 90 TABLETE
Sapun Natural Propolis si Hibiscus, 90g, Savonia
Lotiune antiacneica, 15ml, Remivia
Granola cu ciocolata si cafea fara gluten, 275g, Viblance
chevron-right-circle