Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Digestie
  4. /
  5. Constipatie
  6. /
  7. Laxit Med Macrogol 4000...

Laxit Med Macrogol 4000 20 plicuri x10g Fiterman

BENEFICII Ajută la normalizarea tranzitului intestinal printr-o acțiune naturală, fără a irita mucoasa intestinală. Reduce durerile abdominale cauzate de constipație. Poate fi utilizat și de către persoanele cu diabet zaharat, cu intoleranță la gluten sau cu dietă restrictivă de sodiu. Formulă concentrată și eficientă. Eliminare blândă, fără crampe. COMPOZITIE Fiecare plic contine 10g Macrogol 4000. Macrogol 4000 tratează constipația la copii și adulti în 2 săptămâni, conform studiului Yishi Wanf, Experimental and Therapeutic Medicine, 2021. Tratamentul cu Macrogol 4000 la pacienții adulți cu constipație cronică s-a dovedit eficient în proporție de peste 75%, după 4 săptămâni de tratament, conform studiului KANG Wen-quan, Journal of Postgraduates of Medicine, 2004-11. Macrogol 4000 reține apa și crește volumul lichidului intestinal care antrenează cu sine bolul fecal. MOD DE ADMINISTRARE Ușor de administrat. Copii +8 ani: 1 plic de 1-2 ori/zi. Adulți: 1 plic de 1-3 ori/zi. Pulberea se poate amesteca în orice băutură (chiar și caldă) - ceai, lapte, suc de fructe, supă. Laxit med nu modifică gustul băuturii. Se recomanda administrarea între mese sau, în cazul unei singure doze, seara înainte de culcare. Se utilizează până la restabilirea tranzitului intestinal normal, dar nu mai mult de 28 de zile consecutiv. Administrarea se poate relua dupa 2 zile de pauza.

Acest produs Laxit Med Macrogol 4000 20 plicuri x10g Fiterman din categoria Digestie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

38.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ORGANIC INDIA Ceai Tulsi (Busuioc Sfant) Antistres Natural, Energizant
Capsule cu ser pentru noapte Multi Correxion Revive + Glow, 30 bucati, RoC
Ulei purifiant Hyseac, 100ml, Uriage
Lipojen Ruj lichid volumizant High Society semi-mat cu colagen nr. 7, 5 ml
Ser concentrat de noapte anti-imperfectiuni Acniben, 27ml, Isdin
Freetuss, 100 ml
TIS Crema antivergeturi, 500 ml
Proteina vegana cu aroma de brownie chocolate, 750g, Weider
Ulei de masaj detoxifiant, 475ml, Sabio
chevron-right-circle