Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. Deodorante
  6. /
  7. Apaxil Servetele antiperspirante 10...

Apaxil Servetele antiperspirante 10 bucati

Servetelul de unica folosinta imbibat cu formula originala si exclusiva Apaxil Antiperspirant va permite sa aveti Apaxil intotdeauna la indemana, in orice moment al zilei. Multumita Servetelelor Antiperspirante Apaxil este posibila contracararea fenomenului de hiperhidroza in orice circumstanta in mod practic si discret. Elimina transpiratia excesiva si in acelasi timp previne formarea acesteia, lasand pielea catifelata si uscata. Sunt recomandate pentru toate partile corpului, inclusiv fata. Evitati contactul cu mucoasele ca: buzele, ochii, zonele genitale, nari.

Acest produs Apaxil Servetele antiperspirante 10 bucati din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

84.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Deodorant Antiperspirant Gerovital H3- Sensitive 40 Ml
Freshlook Colorblends Sterling Gray 30 de purtari 2 lentile/cutie
OMRON TENSIOMETRU BRAT M3
Resource 2.0 Fibre cu aroma de cafea, 4 x 200ml, Nestle
Ochelari de soare barbati Police SPLF71 700Y
Colagen + Vitamina C Natural, 400g, OstroVit
Tinctura de ghimpe, 200ml, Faunus Plant
Rame ochelari de vedere dama Aida Airi 0922 C2
PROFERTIL 180 CAPSULE
chevron-right-circle