Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Copii si Sugari
  4. /
  5. Ingrijirea pielii
  6. /
  7. Topicrem Cica Crema Reparatoare...

Topicrem Cica Crema Reparatoare 40 ml

Crema calmanta, reparatorie. Piele sensibila si iritata. Bebelusi, copii, adulti. Hipoalergenica. Fara parfum. Iritatii, rani, crapaturi, senzatie de supra-incalzire, iritatie de scutec, interventii dermatologice… Combinatia dintre cupru, zinc, mangan si acidul hialuronic, favorizeaza repararea epidermei si reduce riscul proliferarii bacteriene. “Topicrem hidrateaza si protejeaza pielea sensibila indiferent de varsta. La originea sa se afla o stiinta unica in ceea ce priveste hidratarea inspirata de excelenta farmaceutica. Pentru a recapata increderea in frumusete si pentru o veritabila stare de bine” Mod de utilizare: Aplicati de 1-2 ori pe zi pe pielea iritata.

Acest produs Topicrem Cica Crema Reparatoare 40 ml din categoria Copii si Sugari se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

44.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

BEPANTHEN SENSIDERM CREMA 50G
Verset Apa de parfum Anthea 100 ml
Ahava Masca acid hialuronic Hydrate, 50ml
MAVALA 091268 LAC BUDAPESTA
Sapun lichid pentru maini pudra hranitor, 25g, La Saponaria
Capsule cu ser pentru noapte Multi Correxion Revive + Glow, 30 bucati, RoC
Canpol Babies Set Manichiura (Foarfece, Unghiera Si Pila) 9/809, 1 set
Maner dublu pentru ridicarea din pat
Sampon natural cu extract de afine (1.9) Anti-Yellow, 250ml, Noah
chevron-right-circle