Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Acnedep crema spf 30...

Acnedep crema spf 30 pentru piele cu tendinta acneica 50 ml Dr.Phyto

Indicatii:● Piele cu tendință acneică● Piele uscată● Ten seboreic● Cicatrici și hiperpigmentări post-inflamatoriiMod de administrare:Se aplică un strat subțire de cremă pe pielea curată și uscată evitând zona din jurul ochilorMasați delicat pentru a permite absorțiaProdusul poate fi utilizat fără întrerupere inclusiv pe timpul verii.Aplicați o cantitate suficientă de cremă înainte de expunerea la soareAplicați din nou pentru a asigura protecția, mai ales dacă pielea este transpirată.Ingrediente:SEBOCEA®, SANISKIN®, Fitosfingozine, Zincidone® Zinc PCA, Hialuronat de sodiu, Filtre UVA, UVB, SPF 30, Sistem de protectie IR

Acest produs Acnedep crema spf 30 pentru piele cu tendinta acneica 50 ml Dr.Phyto din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

63.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Banda adeziva cu suport textil, 5cm x 3m, Narcis
Alinan Vitamina C pentru copii solutie 20 ml
Cereale in forma de petale cu cacao Bio, 250g, Bio Junior
CHICCO 1143 ABSORBANTE SANITARE POST-NATALE 30BUC
Crema de iaurt, 2 x 130g, BabyBio
Masca de par Coconut Shea, 250ml, Organic Shop
ELEXIUS Ulei Ecologic din Cătină 20ml
Rezerva sapun lichid Verbina, 1000ml, L'Occitane
Super Enzime digestive Natural Brand, 100 capsule, GNC
chevron-right-circle