Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Patusin Calmo sirop pentru...

Patusin Calmo sirop pentru adulti, 100 ml, Laropharm

Proprietati: Are un efect reconfortant asupra cavității bucale și gâtului; ameliorează în caz de iritații la nivelul gâtului și al faringelui, manifestând un efect calmant și plăcut asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale datorită asocierii benefice a substanțelor bioactive din compozitia sa. Luptă cu tusea uscată și productivă! Ingrediente: Miere - 25g, miere de mana - 5g, extract uscat din scoarta de ulm - 4g, tinctura de Lichen de piatra - 1.8g, tinctura mama din parti aeriene de Gindelia - 1.8g, extract uscat din fructe de ananas - 1g, bromelaina - 1g, extract uscat din radacina de ghimbir - 0.12g, fructoza - 30g, glicerol - 20g, propilenglicol - 5g, carboximetiliceluloza de sodiu - 1g, aroma de piersica - 0.5g, acid citric monohidrat - 0.5g, ulei esential de lamaie - 0.18g, sorbat de potasiu - 0.1g, apa purificata Mod de administrare: Adulți: Câte 1-2 lingurițe (5-10 ml) de 3 ori pe zi. Precautii: Produsul conține fructoză și miere! Contraindicat persoanelor diabetice, cu intoleranță la fructoză sau alergice la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Prezentare: 100 ml

Acest produs Patusin Calmo sirop pentru adulti, 100 ml, Laropharm din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

31.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Urimil Forte, 30 capsule
Emulsie de corp pentru piele uscata si foarte uscata Proxera, 400ml, Bionike
Spuma modelatoare Volume Mega Strong Hold, 200ml, Taft
Creion pentru sprancene Eyebrow Designer 01 - Black, 1g, Essence
Deodorant-antiperspirant Men Fresh, 150ml, Gerovital
Apivita Balsam cu afine si miere pentru copii, 150ml
Ser Expert Chemical Ampoule Aderetinol, 50ml, Tenzero
Sistem protectie cabluri si prize CableGuard 78020, 1 bucata, Reer
Secom Bromelain 500mg, 30 capsule
chevron-right-circle