Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Sprinten, 60 comprimate Nutriensa

Sprinten, 60 comprimate Nutriensa

Proprietăți: - contribuie la sinteză de colagen și la funcționarea normală a cartilagiilor și a sistemului osos; - reduce rigiditatea și oboseala articulațiilor, îmbunătățind mișcarea; - menține sănătatea sistemului osos. Ingrediente active per comprimat galben: Condroitina sulfat (sare de sodiu) - 500 mg Vitamina C (acid ascorbic) - 50 mg Zinc (sub formă de lactat dihidrat) - 3 mg Ingrediente active per comprimat alb: Glucozamina sulfat 2KCl - 750 mg Acid hialuronic (sare de sodiu) - 15 mg Mod de administrare: La adulți - concomitent, câte 1 comprimat filmat galben și 1 comprimat filmat alb de 2 ori pe zi, în timpul meselor cu o cantitate suficientă de apă. Se administrează minim 3 luni, în 2-3 cure pe an. Prezentare: 60 comprimate

Acest produs Sprinten, 60 comprimate Nutriensa din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

107.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Deodorant roll-on anti-perspirant pentru barbati Red Cedarwood, 50ml, Fa
SENI ACTIVE PLUS MEDIUM 10BUC
Ochelari de soare barbati Ray-Ban RB4396 667771
Vopsea de par permanenta Natura Nr. 8.66, 115ml, Loncolor
Cafeluta de cereale cu cicoare granulata, 100g, Solaris
Gel de curatare cu salvie, 200ml, Sense of Nature
Sirop muguri de pin si brad x 100 ml
SECOM SYNERGIZE-YOUR-GUT 30 CAPSULE VEGETALE
Probiotic Infantile, 7 plicuri, Ultrabiotique
chevron-right-circle