Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Gerovital H3 Evolution Apa...

Gerovital H3 Evolution Apa micelara cu acid hialuronic 150 ml

Soluţie rapidă şi eficientă pentru curățarea feței și îndepărtarea urmelor de machiaj. Diminuează senzația de piele care strânge. Ambalaj practic prevăzut cu pulverizator. Formulă fără alcool. Testat dermatologic Curăță blând fața, ochii și buzele prin captarea de către micele a machiajului, sebumului și a altor impurități. Pielea rămâne fină și hidratată, datorită filmului lăsat de acidul hialuronic. Primul pas pentru a avea un ten sănătos este demachierea zilnică. Demachierea nu constă doar în ștergerea machiajului, ci și în curățarea impurităților, a prafului sau a excesului de sebum acumulat pe ten după o zi încărcată. Mod utilizare Se aplică pe față, gât și decolteu masând cu ajutorul unui disc cosmetic. Nu este necesară clătirea. După curățarea tenului, se aplică serul sau crema folosită în mod uzual în rutina de îngrijire. Se folosește doar pentru uz extern! Ingredientele active și rolul lor Acid Hialuronic pur și lipozomal – pentru hidratare la suprafață și în profunzime. SOD - Superenzima antiîmbătrânirii – cu proprietăți antioxidante. Listă ingrediente Aqua, Glycerin, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Superoxide Dismutase, Parfum, Pentylene Glycol, Tromethamine Rareori lista de ingrediente poate fi modificată. Consultă ingredientele listate pe eticheta produsului achiziționat.

Acest produs Gerovital H3 Evolution Apa micelara cu acid hialuronic 150 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

16.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Tinctura de usturoi, 50ml, Dacia Plant
Turmeric Formula previne natural inflamatiile, 60 capsule, Organic India
Gel pentru igiena intima Cransept pH 3.5, 250 ml, Eva Intima
Tensiomar, 60 capsule, Marnys
Crema de protectie solara pentru copii SPF50 GH3 Derma+ Sun, 100ml, Gerovital
Ceai Tensio-plant tensiune normala, 150g, Dorel Plant
PAMPERS ACTIVE BABY 9-14KG 49 BUCATI MARIMEA 4
SUN-LYTE SARURI DE REHIDRATARE 8PLICURI
Avene Tolerance Control Lotiune, 400ml
chevron-right-circle