Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Gerovital H3 Evolution Ser...

Gerovital H3 Evolution Ser cu acid hialuronic 6 % 10 ml

Serul pentru față bogat în acid hialuronic, ajută la corectarea și menținerea hidratării pentru toate tipurile de ten care au nevoie de hidratare suplimentară. Formularea specială, cu masă moleculară mică, ajută pielea să absoarbă mai ușor ingredientele active conținute în ser. Tenurile cu tendință de ridare, deshidratate, terne, pot obține rezultate evidente cu 2-3 picături din acest ser, aplicate zilnic dimineața și seara. În cazul tenului gras, care beneficiază în mod natural de hidratare, acest ser poate înlocui cu succes o cremă de noapte. Acest ser poate constitui și o excelentă bază de machiaj. Mod utilizare Serul se utilizează dimineaţa şi seara, aplicându-se 2-3 picături pe faţă, după ce aceasta a fost curăţată şi tonifiată. Se asociază cu o cremă de întreţinere zilnică. Pe timpul zilei acest ser poate fi aplicat înainte de machiaj ca bază. Se va evita contactul cu ochii! Doar pentru uz extern! Ingredientele active și rolul lor Acidul Hialuronic pur formează o barieră de protecție la suprafața pielii. Lipozomii cu Acid Hialuronic se absorb în straturile profunde ale pielii unde eliberează acidul hialuronic. Spațiile dintre celule sunt umplute, ridurile sunt mult diminuate, iar gradul de hidratare crește. Dismutin-ul, standardizat în superoxid dismutază, întârzie semnele îmbătrânirii pielii - formarea ridurilor, deshidratarea, apariția petelor pigmentare și pierderea elasticității. Alături de SOD, Vitamina C este unul dintre cei mai puternici şi eficienţi antioxidanţi naturali cunoscuţi, contribuind la blocarea reacţiilor oxidative şi a proceselor distructive cauzate de acestea. Ajută la inhibarea formării excesului de melanină cu atenuarea petelor pigmentare existente şi prevenirea apariţiei altora noi. Lipoceravitul C întăreşte funcţia de barieră a pielii prin refacerea straturilor hidro-lipidice şi creşte capacitatea de retenţie de apă a acesteia. Listă ingrediente Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Glucosyl Ceramide, Squalane, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Glyceryl Laurate, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Tripeptide-10 Citrulline, Tripeptide-1, Lecithin, Butylene Glycol, Xanthan Gum, Carbomer, Artemia Extract, Superoxide Dismutase, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Tetrasodium EDTA, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide, Tromethamine Rareori lista de ingrediente poate fi modificată. Consultă ingredientele listate pe eticheta produsului achiziționat.

Acest produs Gerovital H3 Evolution Ser cu acid hialuronic 6 % 10 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

57.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Suzeta ortodontica pentru 0-6 luni Fun Galben/Portocaliu, 2 bucati, Tommee Tippee
Sirop de muguri de brad, echinacea si propolis, 500ml, Plafar
Sampon cu cu Aloe Vera Dolce Baby, 500 ml, Genera
Balsam de par spray Detox Sakhalin, 170ml, Natura Siberica
Sampon cu lapte de cocos, 1l, Eight Triple Eight
Noreva DEOLIANE Deodorant roll-on, 50ml
Vichy Aqualia Thermal Riche Crema rehidratanta pentru ten uscat si foarte uscat, 50 ml
Biberon anticolici, tetina debit 1, 0 luni+, 125 ml, Philips Avent
Gel-crema pentru corp detoxifianta Pluie de Coco, 200ml, Evoluderm
chevron-right-circle