Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. Ingrijire maini
  6. /
  7. Gerovital Luxury Crema Maini...

Gerovital Luxury Crema Maini Frumoase 100 ml

Gerovital Luxury Cremă Mâini Frumoase are o structură bogată în scualan vegetal. Crema emoliază pielea mâinilor fără a lăsa senzația de gras. Contribuind la refacerea funcției de barieră a pielii, crema protejează împotriva pierderilor de apă transepidermale excesive, asigură regenerare și hrănire pentru pielea mâinilor. *Rezultat dovedit: Perioada de testare: 7 zile consecutiv. Subiecți testați: persoane cu vârsta între 35-60 ani. Toate tipurile de piele pe mâini și antebrațe. Rezultat: Evaluarea efectului asupra barierei pielii prin măsurători instrumentale a indicat că această cremă are efect de protecție a barierei pielii susținut de analiza statistică care a arătat o scădere a valorilor de pierdere de apă din piele, cu o medie de 13.44% până la un maxim de 20.16%. Mod utilizare Se folosește zilnic, de câte ori este nevoie. Ingredientele active și rolul lor Principiile active asociate, Neurophroline™, Adenozina, Niacinamida şi Aquaxyl ajută la menținerea echilibrului cutanat. Listă ingrediente Aqua, Glyceryl Stearate, Undecane, Squalane, Pentylene Glycol, Cetyl Alcohol, Tridecane, Tocopheryl Acetate, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol, Propanediol, Tephrosia Purpurea Seed Extract, Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Sodium Polyacrylate, Hydrogenated Polydecene, Trideceth-6, Cetearyl Alcohol, Parfum, Niacinamide, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Glycine Soja Oil, Adenosine, PEG-75 Stearate, Ceteth-20, Steareth-20, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Citronellol Rareori lista de ingrediente poate fi modificată. Consultă ingredientele listate pe eticheta produsului achiziționat.

Acest produs Gerovital Luxury Crema Maini Frumoase 100 ml din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

75.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sapun intim organic cu musetel, 250 ml, Organyc
Rame ochelari de vedere barbati Carrera CARRERA 289 003
Cana No Knock Large 18 luni+ Catelusi Turcoaz, 300ml, Tommee Tippee
Gene false My Lash But Bolder Bold Move, 1 pereche, Kiss
Sampon anticadere cu cafeina, 250ml, Trio Verde
Canpol Babies Suzeta Simetrica de Silicon Sleepy Koala blue fosforescenta 22/660, 18+ luni, 2 bucati
Banda de securitate universala 5190.0, 2 bucati x 16cm, Reer
Bionike Aknet Apa de curatare reechilibranta pentru ten gras 150 ml
Chipsuri barbeque fara gluten Curvies, 170g, Schar
chevron-right-circle