Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. SVR Pepti Biotic Gel...

SVR Pepti Biotic Gel mat pentru regenerare si netezire 50 ml

Gelul mat regenerant si de netezire Pepti Biotic regenereaza pielea gratie combinatiei celor 3 ingrediente active esentiale functiei pielii: probiotice pasteurizate, vitamina C stabilizata si acid hialuronic. Pentru a matifia pielea si netezi ridurile si liniile fine, acest gel a fost imbogatit cu peptide. Proprietati: - Probioticele pasteurizate ajuta la intarirea barierei cutanate intrucat procesul de pasteurizare asigura pastrarea proprietatilor probiotice de a intari si proteja bariera cutanata cat si nivelul optim de hidratare. - Acidului hialuronic cu greutate moleculara scazuta netezeste ridurile si liniile fine si confera hidratare pielii. - Pielea este protejata de radicalii liberi, isi recapata fermitatea, iar semnele de oboseara sunt estompate. - Gelul fin si non lipicios estompeaza imperfectiunile si redensifica textura pielii. - Pielea este echilibrata si regenerata, vizibil mai neteda si mai ferma. Ridurile si liniile fine sunt netezite si tenul isi recapata aspectul mat. - Gelul reprezinta o excelenta baza de machiaj. - Este non comedogena, testat sub control dermatologic si pe pielea sensibila. Ingrediente: AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, SQUALANE, ASCORBYL TETRAISOPALMITATE, LAUROYL LYSINE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, SILICA, SODIUM POLYACRYLATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, PENTYLENE GLYCOL, MALTODEXTRIN, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMER, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, LACTOBACILLUS FERMENT, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, SODIUM ACETYLATED HYALURONATE, DIPEPTIDE DIAMINOBUTYROYL BENZYLAMIDE DIACETATE. Mod de utilizare: Aplicati uniform pe fata si gat, pe pielea curata, dimineata si/sau seara.

Acest produs SVR Pepti Biotic Gel mat pentru regenerare si netezire 50 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

128.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

PARANIX SAMPON TRATAMENT CONTRA PADUCHILOR 100ML
Rame ochelari de vedere dama Aida Airi EF3301 C3
Unguent Galbenele, 50 ml, Faunus Plant
Ochelari de soare copii Ray-Ban Junior RJ9052S 100/71
Scutece chilotel de noapte pentru baietei 8-12 ani, 9 bucati, Ninjamas
Gel pentru curatarea fetei, 200ml, Selfie Project
Ulei de par Wanna Glow Jelly Bed Head, 100ml, Tigi
Cupe de ciocolata cu unt de alune de padure bio, 34g, Super Nature
Rame ochelari de vedere unisex Polarizen ASM055 C2
chevron-right-circle