Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Omega 3 1000 mg BP Essential 30 capsule Balkan Pharmaceuticals

Balkan Pharmaceuticals Omega 3-BP Essential (ulei de pește) – supliment alimentar care conține acizi grași polinesaturați Omega-3 obținuți din pești de mare. Cei mai importanți acizi grași polinesaturați Omega-3 sunt acidul eicosapentaenoic (EPA) și acidul docosahexaenoic (DHA). Recomandări Pentru a menține un sistem cardiovascular sănătos, este foarte important să aveți o dietă adecvată, limitând aportul de grăsimi saturate și colesterol și asigurând un consum optim de acizi grași polinesaturați Omega-3. Avantaje Acizi grași polinesaturați Omega-3 EPA și DHA contribuie la funcția normală a inimii. Acest efect benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 250 mg de EPA și DHA. DHA contribuie la menținerea funcției normale a creierului și la menținerea vederii normale. Aceste efecte benefice se obțin în condițiile unui consum zilnic de 250 mg de DHA. Întrucât organismul nu are capacitatea de a produce singur necesarul de Omega-3, ne putem confrunta cu problema deficitului acestor acizi grași, mai ales dacă nu adoptăm o dietă sănătoasa și echilibrată, care să ne asigure necesarul de acizi grași esențiali. Utilizarea produsului Omega-3 BP Esențiale este recomandată: în cazul unei alimentații neechilibrate. O capsulă conține 1000 mg ulei de pește (180 mg EPA și 120 mg DHA). Mod de utilizare Câte 1 capsulă pe zi, preferabil în timpul mesei, cu o cantitate suficientă de apă sau conform indicației medicului. Atenționări A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor. Femeile însărcinate sau care alăptează, persoanele cu vârsta sub 18 ani și persoanele care iau medicamente sau suferă de o problemă medicală ar trebui să consulte medicul înainte de a utiliza acest produs.

Acest produs Omega 3 1000 mg BP Essential 30 capsule Balkan Pharmaceuticals din categoria Inima si Circulatie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

24.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fistic copt si sarat, 150g, SanoVita
SESDERMA HIDRADERM GEL DE DUS 750ML
Dezinfectant Mini Cu Alcool 80%
Sampon par carunt, 400ml, Mr. Gentle
Deodorant spray, 150ml, Transpiblock
GNC BABY VITAMINA D3 PICATURI 7.5ML
Masca regeneranta de noapte Pro Colagen Age Absolu, 50 ml, Uriage
Unguent Ardei Iute, 50 ml, Faunus Plant
Urimil Mag, 30 capsule, Naturpharma
chevron-right-circle