Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Tuse
  6. /
  7. Sirop expectorant Pulmo-Expres 200...

Sirop expectorant Pulmo-Expres 200 ml Elidor

Supliment alimentar, tratamentul simptomatic în infecțiile recurente ale căilor respiratorii (stări gripale, viroze respiratorii, rinite, adenoidite, faringite, amigdalite, traheobronșite, laringite, bronșite acute și cronice), adjuvant în tratamentul sinuzitelor, pneumopatiilor, astmului bronșic, tuberculozei pulmonare, emfizemului pulmonar, a unor afecțiuni ale căilor urinare (pielită, cistite catarale, uretrită), sau altor afecțiuni - litiază renală sau biliară, dischinezii biliare, ulcer gastro duodenal, paradontopatii, avitaminoze.CompozițieSuc de cătină, decoct de lichen-de-piatră, tinctură de propolis, infuzie din muguri de plop, decoct din rădăcini de lemn-dulce, decoct din rădăcini de iarbă-mare, infuzie din părți aeriene de isop, sirop de zahăr, benzoat de sodiu, glicerină, apă purificată.Doze și mod de administrareCopii între 4 - 6 ani: 1 linguriță de 3 ori pe zi dizolvată în apă plată sau ceai;Copii între 6 - 14 ani: 2 lingurițe de 3 ori pe zi dizolvate în apă plată sau ceai;Adulți și copii peste 14 ani: 2 linguri de 3 ori pe zi dizolvate în apă plată sau ceai.

Acest produs Sirop expectorant Pulmo-Expres 200 ml Elidor din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

20.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de zi lift hidratanta SPF 10 H3 Evolution, 50ml, Gerovital
Ser de fata Ageless, 30ml, BeBio
BERES VITAMINA C 20 COMPRIMATE EFERVESCENTE
Extract din muguri de coacaz negru, 50ml, PlantExtrakt
Faina de naut fara gluten, 500g, Bauckhof
Ceai de flori de musetel, 50g, Plafar
Tratament intensiv Stop Acnee, 10 fiole x 2ml, Gerovital
O.B. PROCOMFORT NORMAL TAMPOANE 32BUC
AVENE CICALFATE+ CREMA 100 ML
chevron-right-circle