Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si minerale
  4. /
  5. Optivit BP 30 capsule...

Optivit BP 30 capsule moi Balkan Pharmaceuticals

Balkan Pharmaceuticals OPTIVIT BP 30caps reprezintă un complex de vitamine și minerale, necesar pentru metabolismul normal, creșterea și dezvoltarea organismului, protecția împotriva bolilor și factorilor nocivi de mediu, asigurarea funcțiilor vitale. PROPRIETĂȚI Vitaminele participă la metabolism în calitate de catalizatori și regulatori ai proceselor biochimice și fiziologice. Mineralele sunt elemente esențiale pentru procesele metabolice din organismul uman. Participă la formarea celulelor și țesuturilor organismului, la activitatea sistemelor enzimatice. Calciu, Magneziu și Vitamina D3 contribuie la: – menținerea sănătății sistemului osos; – funcționarea normală a sistemului muscular;– menținerea sănătății dinților. Fierul, Magneziu și Vitaminele B2, B3, B6, C contribuie la: – reducerea oboselii și extenuării. Calciu, Fierul, Magneziu și Vitaminele B1, B2, B6, C contribuie la: – metabolismul energetic normal. Zincul, Fierul și Vitaminele B6, C, D3, A contribuie la: – funcționarea normală a sistemului imunitar. Zincul și Vitamina A contribuie la: – menținerea vederii normale. Fierul contribuie la: – formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei;– transportul normal al oxigenului în corp. Vitaminele B2, B3, C, A contribuie la: – menținerea sănătății pielii. Vitamina D3 contribuie la: – absorbția normală a calciului și fosforului;– menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge. Zincul și Vitaminele E, B2 contribuie la: – protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Vitamina C contribuie la: – menținerea funcționării normale a sistemului imunitar în timpul exercițiilor fizice intense și după acestea; – regenerarea formei reduse a vitaminei E;– creșterea absorbției fierului. Zincul contribuie la: – menținerea fertilității și reproducerii normale; – metabolismul normal al vitaminei A; – sinteza normală a proteinelor; – menținerea sănătății părului și a unghiilor;– menținerea concentrațiilor normale de testosteron din sânge. Calciul contribuie la: – coagularea normală a sângelui;– funcționarea normală a enzimelor digestive. MOD DE UTILIZARE Câte 1 capsulă pe zi, preferabil în timpul mesei, cu o cantitate suficientă de apă.

Acest produs Optivit BP 30 capsule moi Balkan Pharmaceuticals din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

32.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ABOCA RUSCOVEN PLUS 50 CAPSULE + RUSCOVEN BIO GEL 100ML GRATIS
Ser facial pentru pete pigmentare Green Vitamin C, 15ml, Ariul
Sapun lichid intim Intimo Green Tea - Jasmine, 200ml, Malizia
Gel de dus miere Royal Honey, 250 ml, Apivita
Fancy Black Cross 365 de purtari 2 lentile/cutie
CURAPROX ATA DENTARA 50M
Ochelari de soare dama Aida Airi AA6016 NO 1
Ser cu Peptide EFG, 30ml, Puca Pure&Care
Rame ochelari de vedere copii Puma PJ0071OA 003
chevron-right-circle