Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Produse Solare
  4. /
  5. Autobronzante
  6. /
  7. Uriage Bariesun Spray autobronzant...

Uriage Bariesun Spray autobronzant 100 ml

Cu o textură irizată și plăcut parfumată, oferă un bronz uniform. Culoarea apare la o oră de la aplicare, conferând strălucire pielii și un bronz identic cu cel natural. Ideal pentru corp și fața. Conține: Apa termală Uriage, DHA+Eritruloză, activi ce prelungesc bronzul, agenți hidratanți. Formula: Fără filtre chimice, alcool și parabeni; hipoalergenică și noncomedogenică. Mod de aplicare: Pulverizați produsul în palmă și apoi aplicați uniform pe față până la rădăcina părului fără a omite urechile și gâtul, pe cot, îndepărtând surplusul de pe coate, genunchi, tălpi. Se recomandă exfolierea pielii înainte de utilizarea produslui.

Acest produs Uriage Bariesun Spray autobronzant 100 ml din categoria Produse Solare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

65.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de fata cu ferment Bifida, 60ml, Mixsoon
Unghii false Gel Fantasy Color Ribbons Short Squoval, 28 bucati, Kiss
URIAGE Hyseac 3-Regul crema anti-acnee, 40 ml
Vitamina C naturala cu polen, propolis si acerola, 100g, Steaua Divina
Vopsea de par permanenta Color Baseline 13-5 Decolorant Platinum, 115ml, Syoss
Ser antirid Retinol Correxion, 30ml, Roc
Bandaj elastic autoadeziv, Evrika Q - 10 cm x 4.5 m
HARTMANN VERBA BANDAJ ELASTIC ABDOMINAL 65-75CM MARIMEA 1
Ulei pentru curatare profunda Cleansing Collection Fillerina, 150ml, Labo
chevron-right-circle