Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. Bionike Proxera Psomed 20...

Bionike Proxera Psomed 20 Crema de normalizare cu uree 20% 200 ml

Dispozitiv medical cremă pentru tratamentul și prevenirea xerozei cronice și a hiperkeratozei pielii. Urea de 20%, stabilizată corespunzător, acționează ca un exfoliant superficial al pielii. Mod de ultilizare: Aplicati crema dupa curatarea pielii pe zonele afectate, o data sau de doua ori pe zi. Masati usor pana cand se absoarbe. Spalati-va pe maini inainte si dupa aplicarea acesteia. Nu folositi alt produs topic, decat la recomandarea medicului/farmacistului. Contine: Uree 20%, gluconolactona, acid lactic, sare de palmitoil prolin de sodiu, emulsifianti, agenti de gelifiere, stabilizatori, apa demineralizata q.s. la 100. Fara conservanti,Fara parfum,Fara gluten,Testat pentru nichel.

Acest produs Bionike Proxera Psomed 20 Crema de normalizare cu uree 20% 200 ml din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

90.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai negru English Breakfast, 100g, Basilur
Sampon colorant Silver Pastel Color, 35g, Joanna
Lotiune tonica Moist Barrier, 200ml, Dermafirm
Pro32 Periute interdentare 0,7mm, 6 bucati
Anticearcan, Corector Fluid, Mediu Dark CR2, 4.5ml, Lovren
Sampon bio utilizare zilnica pentru toata familia cu Aloe Vera, 1000ml, Coslys
Crema de corp Glyco-A Body, 200ml, Isis Pharma
Rame ochelari de vedere barbati Persol PO3324V 95
NUK Nature Sense Biberon sticla tetina soft M, 1 bucata, 240 ml
chevron-right-circle