Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Golamir 2 Act Spray de gat pentru adulti cu alcool 30 ml Aboca

Proprietati: Este indicat pentru durerea de gat care poate fi cauzata de agenti externi (virusuri, bacterii, alergeni, fum, smog, praf). Produsul este recomandat si pentru starile de raceala, cand secretiile nazale, coborand in gat, pot cauza iritatie. Este un produs adecvat pentru adulti si copii incepand de la varsta de 6 ani. Prin mecanismul sau de actiune, poate fi utilizat si in asociere cu tratamentele farmacologice prescrise de medic. Datorita complexului molecular vegetal ActiFilm DOL actioneaza asupra durerii, usturimii si dificultatii la inghitire, protejand mucoasa impotriva factorilor declansatori ai iritatiei. ActiFilm DOL este alcatuit din taninuri, rasini, polizaharide si flavonoide, formeaza o pelicula cu efect de bariera, cu actiune dubla: protejeaza suprafata mucoasei si normalizeaza mucoasa. Uleiurile esentiale de eucalipt si menta confera un efect racoritor. Produsul nu contine gluten si are gust placut. Ingrediente active: ActiFilm DOL - complex molecular vegetal caracterizat de taninuri, flavonoide, rasini si polizaharide. Uleiuri esentiale de eucalipt si menta. Mod de administrare: Agitati flaconul inainte de utilizare. Se recomanda administrarea in cavitatea orofaringiana a 4 pulverizari de pana la 4 ori pe zi, cu ajutorul aplicatorului special.

Acest produs Golamir 2 Act Spray de gat pentru adulti cu alcool 30 ml Aboca din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

33.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Absorbante zilnice Extra Protect Normal+Natural, 18 bucati, Kotex
Ceai antiadipos cu ginseng, 30 plicuri, Vedda
Caramele bio cu aroma de banane fara gluten, 150g, Super Fudgio
B Complex+, 30 capsule, Biome
Masca reparatoare antirid, 40ml, Gamarde
Dermazin crema 50g Sandoz
Ulei uscat protector SPF50 Sun, 150ml, Lirene
Rame ochelari de vedere dama Tommy Hilfiger TH 1882 05L
Mix de uleiuri esentiale integrale +6PMS Hormonal Balance, 10ml, Cosmopharm
chevron-right-circle