Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Buze
  6. /
  7. Bionike Proxera Stick reparator...

Bionike Proxera Stick reparator pentru buze 4.5 ml

Tratament specific pentru buzele uscate, foarte uscate și deteriorate, chiar și atunci cand prezinta fisuri. Datorită unui amestec de lipide vegetale, protejează buzele efectuând o acțiune eficientă de reparare și hidratare. Oferă confort imediat,fără efect gras și strălucitor. Mod utilizare: Aplicați de mai multe ori pe zi, după cum este necesar. Continut: Baza lipofilă – bază moale, cu o acțiune puternică de protecție care contracarează deshidratarea. Ulei de avocado și ulei de jojoba – uleiuri vegetale cu proprietăți hidratante excelente; ajută la refacerea filmului lipidic de suprafață, au proprietăți hrănitoare și emoliente excelente. Unt de shea și unt de cacao – unturi vegetale emoliente și protectoare care favorizează mecanismele naturale de reparație a pielii. Fara parfum,Fara conservanti,Fara gluten,Testat pentru nichel.

Acest produs Bionike Proxera Stick reparator pentru buze 4.5 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

36.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Tetina anticolici cu flux mediu, 3-6 luni, 2 bucati, Adora
Ser Depigmentare Cu Vitamina C
Brusture, 30 capsule, Parapharm
Crema de fata si corp Hulie d'Amande, 250ml, Evoluderm
Lac pentru unghii gel ICONAILS Gel Lacquer 156 - Cover Me In Gold, 10.5ml, Catrice
Shake proteic de canepa ECO FIT Hemp Up, 300g, Canah
Tantum Verde 0.15% copii, spray bucofaringian 30 ml
SENI CARE SERVETELE UMEDE 80BUC
Dr. Max Drajeuri cu lichen islandez fara zahar, 24 drejuri
chevron-right-circle