Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Acnee
  6. /
  7. Bionike Aknet Apa de...

Bionike Aknet Apa de curatare reechilibranta pentru ten gras 150 ml

Spumant delicat ideal pentru pielea seboreica si acneica. Curata si improspateaza pielea, ajuta la reglarea productiei de sebum si la prevenirea punctelor negre si albe. Nu irita pielea, combate hipercheratinizarea si inhiba dezvoltarea bacteriilor. Recomandat pentru purificarea zilnica a tenului gras, acneic. Mod de utilizare: Aplicati o cantitate adecvata pe pielea umezita, masati prin miscari circulare evitand zona ochilor, apoi clatiti cu apa din abundenta. Contine: Complex bacteriostatic (piroctonă olamină + clorhexidină): controlează proliferarea bacteriană, ajutând la reechilibrarea microbiotei cutanate. Acid salicilic Complex de reglare a sebumului (acid oleanolic și dihidroguaiaretic): reduce hiperseboroea și proliferarea bacteriană.

Acest produs Bionike Aknet Apa de curatare reechilibranta pentru ten gras 150 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

55.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Super Serum Colagen 4,5% + Vitamina C 0,5%, 30 ml, Bio Balance
Glucomannan fibre pentru slabit, 90 capsule, Rotta Natura
Assista ProctoRapid crema, 25 g
Lotiune tonica depigmentanta Melabel Tonic, 60ml, Biotrade
Fard cremos pleoape Muah Stradust - First Time, 2.4g, Cupio
Mango deshidratat BIO invelit in ciocolata, 30g, Fruandes
Queen's Twins Violet 30 de purtari 2 lentile/cutie
Spumant pentru baie cu extract de Lavanda format mare, 500ml, L'Occitane
Spray nazal sinuzita, 15ml, Humer
chevron-right-circle